Kontakt

 • Cristina VisingCristina Vising
  Fuglebakkevej 64
  2000 Frederiksberg
  M: 20 25 03 03
  E: cv@visingsignature.com

  Hent mit visitkort

  Vising Signature er et klassisk grafisk designbureau med fokus på identitetsdesign og grafisk færdiggørelse på alle platforme for såvel reklamebureauer som virksomheder.

  Selvom jeg kun er mig selv, betyder det ikke, at jeg altid arbejder alene.
  Jeg har et stort professionelt netværk, som jeg trækker på alt efter behov. Du skal nemlig kun betale for de kompetencer, som du har brug for.

  Jeg arbejder freelance, og kan derfor løse opgaverne hos dig eller fra mit eget kontor. Det er op til dig.

  Med mere end 20 års erfaring har jeg løst alle typer af grafiske opgaver.
  Jeg rentegner, færdiggør et lay-out og designer også selv udgangspunktet.

  Jeg kan levere et færdigt rentegnet produkt til produktion. Jeg arbejder tæt sammen med professionelle reproduktions- og produktionsfolk. Det vigtigste for mig er, at slutproduktet lever op til dine forventninger.

  Identitesdesign – Når du har svaret på - hvilken slags virksomhed vi arbejder med, det væsentlige omkring produktet og hvordan målgruppen
  ser ud. Så er vi langt! Jeg arbejder derefter med grafiske løsninger på et identitetsdesign for virksomheden. Logo, visitkort, brevpapir, nyhedsbreve eller hjemmeside – vi skaber de marketingsmæssige virkemidler, din virksomhed har brug for.

  CI – Corporate Identitet er vigtig og er den allerede defineret ned til mindste detalje, så overholdes den med sans for den kreative detalje.
  Hvis ikke, så kan jeg skabe den for dig.

  Rentegning - Brochurer, folders, visitkort, kataloger, emballage design, aviser, bøger, blade, messematerialer, salgsmapper, plakater, postkort, annoncer, bannere, striping, pos-materialer, poser, giwe-aways, artikler til events – jeg har helt sikkert en kreativ idé til, hvordan de kan se ud. Har du allerede et lay-out, så færdiggører jeg det.

  Projektledelse - Mindre projekter klarer jeg selv – har du et længerevarende projekt med et større behov for projektledelse og grafisk design, ved jeg godt hvem, vi skal have fat i.

  Nyhedsbreve er en ofte udnyttet kommunikationskanal, fordi det hedder et brev – behøver det jo ikke at være kedeligt! Design og opsætning klarer jeg og min ekspert. Det faglige indhold – har du det? Ellers kender jeg den rigtige tekstforfatter.

  Web-bannere – designet står jeg får og det funktionelle sørger mine samarbejdspartnere for.

  Design af hjemmesider – din hjemmeside er en stor del af din virksomheds identitet. Men det er ikke nok, at den grafisk er i topklasse. Dine kunder skal let og overskueligt kunne navigere rundt på sitet. Design og funktion skal gå hånd i hånd.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig