2013 - : Vising Signature - Freelance - Rentegner - Grafisk designer.

2012 - 2013: Rambøll Attractor - Systemisk Lederuddannelse.

2008 - 2013: Bates Y&R - Tegnestuechef - Head of final art working.

2008 - : Vising Signature - Enkeltmandsfirma med grafisk design og produktion.

2006 - 2008: Voxpop Vising ApS - Virksomhedsejer i partnerskab med Kirsten Voxstrup. 

1997 – 2005: Wibroe, Duckert og Partners - Ansat som rentegner og AD assistent. 

1992 – 1997: BBDO i København - Ansat som rentegner. 

1989 – 1992: Reprocentret i Vejle - Ansat som rentegner samt repro produktion af Lego og etiketter. 

1985 - 1989: Unigrafia i Odense - Reprouddannet - 4-årig uddannelse. 

1984 - 1985: EFG Grafisk linie i Odense - Reprokopist - Lito M.


Kundeportefølje: 

Mercedes-Benz, Telenor, Post Danmark, DSB, Fritz Hansen, Quick, Kings, Nets, Smart, SOS Børnebyerne, Zoo København, Rådet for sikker trafik. Har stået for sambtlige interne events på Bates. All That Management, Caviar, CCDK, Cobblers, Danseplaneten, Forum tandlægerne, Frissbee, Grand Nord, Nortlander, Grønnbæk, Lelook, Human Evolution, Lindberg Management, Mocinno, Nortlander, Barfoed Group A/S, Tanning, Snowqueen, Tudsetrilleriet, Fona, Magasin, Illum, Tuborg, Toyota, Kim´s, Nordea.


”Namedropping? Det kender jeg også nogen der kan!”:

Ib Borup creative director at bates y/r:
Det sker få gange på en arbejdsplads at man får en medarbejder som giver så meget, både fagligt og socialt, som Christina. Hun har forstået at udvikle sin afdeling til et centralt hjerte i bureauet. Og der er ingen tvivl om at medarbejderne har følt sig trygge og fagligt udfordrede under hedes ledelse. Afdelingen er vokset i størrelse og i kompetence, og alle opgaver er blevet løst, uanset størrelse eller kompleksitet. Hele bureauet har følt sig sikker med Christina som daglig leder. Socialt har Christina været en stor inspirationskilde for os alle, og vi vil komme til at savne hendes daglige smil og humør. Både socialt og fagligt bliver Bates lidt mindre uden Christina. Og ethvert andet firma der måtte være så heldige at få Christina som medarbejder, vil blive lidt større. Vi vil naturligvis være til rådighed hvis der skulle være oplysninger eller yderligere informationer der kan være brug for i Christinas videre erhvervsliv.
6. juni 2013: 

Jimmy Maymann CEO at The Huffington Post:
Jeg har haft fonøjelsen at arbejde sammen med Cristina flere gange i hendes lange karriere i den danske reklamebranche. Cristina bringer en fantastisk energi, indlevelse og forståelse for de opgaver, som hun har løst for mig...og så leverer hun altid til tiden. Jeg tror ikke der er nogen der har oplevet at Cristina har 'misset' en deadline, hvis hun først har lovet at levere en opgave - uanset, hvor meget overarbejde det end måtte kræve. Crisitna er en ener og en fantastik kvinde at arbejde sammen med...for ikke at glemme; at drikke et glas vin med. Jeg kan varmt anbefale Cristina; jeg har kendt hende i mere end 20 år og ville ansætte hende i morgen, hvis jeg havde jobbet til hende!
9. juni 2013:

Fie Dahl Lund Project Manager at RelationshusetGekko:
Jeg har arbejdet sammen med Cristina i knap 6 år og det har været en lang fornøjelse! Cristina er en fantastisk samarbejdspartner. Hun er altid imødekommende, positiv og løsningsorienteret - i den grad en teamplayer. Hun er kreativ, perfektionistisk og går aldrig på kompromis med detaljer. Hun forholder sig konstruktivt kritisk til alle opgaver, så man ved med sikkerhed, at alt er 100% i orden, når hun har sat sit fingeraftryk. Hun er utrolig loyal og har en helt særlig empatisk evne, der gør hende til en enestående kollega. Hun er altid parat, hvis der er brug for et godt råd eller en hjælpende hånd og hun samtidig er ikke bleg for at sige sin ærlige mening. Derudover har hun et fantastisk humør og hun bidrager altid til den gode stemning. Jeg kan på det varmeste anbefale Cristina.
19. marts 2013: 

Bjarne Spellerberg Orfelt:
“Og hvem sagde at blondiner ikke kan andet end at se godt ud? Tag endelig ikke fejl af disse 2 sild fra Voxpop Vising. De er både skarpe, dygtige og gode at have til bords. Og denne kombination skal man ikke tage fejl af. For en ting er at folk skal være dygtige, det er jo bare et must for at ville arbejde sammen med dem. Men noget andet er, om man kan holde ud at være i selskab med dem og ikke mindst holde ud at se på dem. Og det kan man. Så den person som har udtalt, at blondiner ikke kan andet end at se godt ud, har bare haft den forkerte borddame”
//Bjarne Spellerberg Orfelt.
September 2006:

Thomas Torp:
Cristina har igennem en årrække på Wibroe, Duckert & Partners modbevist at reklamefolk er selvoptagne. Faktisk interesserer Cristina sig mest for andre end sig selv. Inde bag det kønne ydre, gemmer der sig en fynsk havnearbejder, der med opsmøgede ærmer kaster sig over dagens opgaver uden piveri. Hun har god smag og en medfødt humor, som gør det til en fornøjelse at arbejde sammen. Hun er helt igennem fin. Cristina er nemlig en slags filial af Fyn - her på Sjælland.
//Thomas Torp, WDP
September 2006: